Advocatenkantoor Van Essen

Betrokken en Betrouwbare Belangenbehartigers

Personalia

Dit zijn onze medewerkers.

Mevr. Mr. E.M. van Essen

Mr. Van Essen is in 1977 be√ędigd als advocaat en heeft tot 1985 de praktijk uitgeoefend bij Advocatenkantoor Baud cs. te Breukelen in een brede algemene praktijk.

Ze heeft zich onderscheiden als curator in faillissementen en is lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht en de Vereniging van Advocaat Scheidingsbemiddelaars (VFAS).

Daarnaast heeft zij jarenlange ervaring op het gebied van het huurrecht door het optreden als advocaat van diverse grote institutionele beleggers.

Ook heeft Mr. Van Essen zich gespecialiseerd als mediator. In die rol tracht zij partijen via bemiddeling tot de oplossing van een conflict te brengen, zonder dat daarvoor de rechter moet worden ingeschakeld. Zij treedt ook regelmatig op als bemiddelaar in echtscheidingsprocedures op gemeenschappelijk verzoek.

Drs. C.J.F. van der Fluit

Drs. C.J.F. van der Fluit RA is sinds 2005 aan ons kantoor verbonden. Hij is registeraccountant. Van zijn kennis op het gebied van accountancy en administraties maken wij in voorkomende gevallen graag gebruik.