Brede juridische ondersteuning

Naast mediation & juridische hulp in Personen- en familierecht kwestie kunt u bij ons ook terecht voor advies over andere rechtsgebieden.

Incassorecht

U kent het wellicht wel: u heeft een rekening gestuurd die, ondanks aanmaningen, niet betaald wordt. Een sommatie door een advocaat kan in die gevallen net het extra gewicht meegeven dat nodig is om een debiteur tot betaling te bewegen. Bovendien weten wij als geen ander hoe wij desnoods via een gerechtelijke procedure een vonnis voor u kunnen krijgen, waarmee u de mogelijkheid krijgt beslag te leggen op goederen van uw schuldenaar.

Uiteraard geldt bij dit alles steeds dat de verhouding tussen de kosten en de baten in het oog moeten worden gehouden. Informeert u naar onze tarieven. Bij meerdere incassozaken hanteren wij een gunstig actietarief.

Huurrecht

Voor de huur en verhuur van woningen en bedrijfspanden gelden verschillende regels. Sommige huurders genieten een wettelijke bescherming en andere juist weer niet. Zowel voor huurders als verhuurders is het belangrijk goed op de hoogte te zijn van de toepasselijke regelgeving. Wij kunnen u daarover informeren en daarbij putten uit een jarenlange ervaring.

Arbeids- en ontslagrecht

Problemen op het werk zijn er in allerlei vormen. Wellicht hebt u al geruime tijd problemen met één van uw werknemers? Of merkt u als werknemer dat uw werkgever uw dienstverband wil beëindigen?

Wij hebben ruime ervaring bij diverse arbeidsgeschillen en kunnen u ook informeren over manieren om problemen te voorkomen c.q. procedures goed voor te bereiden.

Sociale verzekeringsrecht

Wie een uitkering heeft, ervaart aan den lijve dat dit niet altijd zonder problemen verloopt. U kunt te maken krijgen met kortingen op uw uitkering, de uitkering kan geweigerd worden of geheel ingetrokken. Soms worden betaalde uitkeringen zelfs teruggevorderd.

In al deze zaken staan wij u graag bij bij het maken van bezwaar tegen beslissingen of het instellen.

Adviesgesprek

Vraag vrijblijvend aan

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Naast persoonlijke kennismaking ontvangt u uitleg over mogelijke procedures en oplossingen.

Contact

Stel direct je vraag