Helderheid van zaken

Als juridisch adviseur sta ik je bij wanneer je bent beland in een geschil of conflict waar je zelf niet uitkomt. Je vindt in mij meer dan een goede gesprekspartner. Ik help sturen, puzzelen en laveren. Zo nodig neem ik in gesprekken de leiding om constructief tot een oplossing te komen.

Mediation

Samen naar een oplossing
Samen naar een advocaat is een moeilijke stap. Je bent boos, verdrietig, teleurgesteld of voelt je schuldig. Als mediator zoek ik naar de verbinding die er nog wel is tussen mensen. Ik ben een neutrale gesprekspartner voor beide partijen, beweeg mee, ben sturend waar nodig en zorg dat er een zo goed mogelijke oplossing komt.

Personen- en familierecht

Regelingen 'op maat'
Problemen in de familiesfeer zijn ingewikkeld en vaak beladen met emoties. Ik help families op een heldere en duidelijke manier tot een oplossing te komen. Bijvoorbeeld als bemiddelaar bij omgangs-, gezags- of geldkwesties. Dit biedt meer mogelijkheden voor een regeling ‘op maat’ dan een regeling via een gerechtelijke procedure.

Kosten

Iedere mediation of bemiddeling is anders. Afhankelijk van de complexiteit van de situatie dien je rekening te houden met een tijdsinvestering van 10 tot 15 uur. Hierbij hanteer ik een vast uurtarief van € 189*.

Helderheid en gespreide betaling
Betaal je de mediation of bemiddeling zelf, dan overleg ik steeds vooraf over de kosten. Onder voorwaarden bestaat de mogelijkheid van gespreide betaling.

Gesubsidieerde mediation/bemiddeling of rechtsbijstand
Wanneer jouw inkomen daar aanleiding toe geeft verleen ik door de overheid gefinancierde rechtshulp. Informatie hierover kun je lezen op de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

* Kosten zijn exclusief BTW

Kwaliteit

Sinds 1977 ben ik beëdigd advocaat en oefen ik met veel plezier en passie de rechtspraktijk uit. Ik heb een brede achtergrond en ruime ervaring op meerdere rechtsgebieden. Ik heb mij onderscheiden als curator in faillissementen en ik ben lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht en de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (VFAS). Daarnaast heb ik jarenlange ervaring op het gebied van het huurrecht door het optreden als advocaat van diverse grote institutionele beleggers.

In de loop van de jaren heb ik mij vooral toegelegd op mediation en personen- en familierecht. Ook treed ik regelmatig op als bemiddelaar in echtscheidingsprocedures op gemeenschappelijk verzoek. Je vindt in mij meer dan een goede gespreksleider. Mijn kracht en passie liggen in het zorgen voor een oplossing door te puzzelen, te laveren en waar nodig de leiding te nemen. Mijn cliënten zullen mij omschrijven als toegankelijk, vriendelijk en ook kordaat en zakelijk.

Vertrouwelijkheid

Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Vertrouwelijkheid betekent voor mij dat niemand anders dan direct betrokken partijen informatie wordt verschaft over de betreffende kwestie. Je kunt er 100% op vertrouwen dat ik zeer secuur met je gegevens om ga.­­

Adviesgesprek

Vraag gratis en vrijblijvend aan

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Naast persoonlijke kennismaking ontvang je uitleg over mogelijke procedures en oplossingen.

Contact

Stel direct je vraag